Що пропонуємо?
Збільшіть рентабельність ваших хлібопекарень та кондитерських з оливами, що захищають довше!
- Комплекс мастильних матеріалів (олива, мастило, масло) для усіх напрямів застосування (хлібопекарня, хлібозавод, кондитерське підприємство, кондитерська фабрика).
- Біла харчова олива Rajol для змащування форм та механізмів у обладнанні (форми для випікання, тістоподільні машини, тістозамішуючі машини).
- Суттєва економія по ціні, порівняно з конкурентами. Якщо використовувати оливу з харчовим допуском замість рослинної олії, то це зменшує витрати на сервісне обслуговування обланнання, оскільки олива не налипає і не створює лакових нальотів. Також це спонукає зменшення розкрадання олії, оскільки вона не використовується в побуді.
- Олива теплоносій Petro-Term – досвід показує, що ця олива працює значно довше, чим аналогічні оливи. Це дозволяє економити на експлутації продукту.
- Високотемпературні мастила з харчовим допуском H1, H2, H3 (компресорні оливи, редукторні та гідравлічні).
- Безкоштовні консультації та підбір оптимальних продуктів для вашого обладнання.
- Продаж 100% оригіналу з гарантією і сервісом від офіційного представника.
- Можливість проведення випробувань і отримання оливи для тестування за спец. ціною.
Серед наших клієнтів:
"Конверн Хліб Пром", "Цар Хліб", "Формула смаку", "Біскотті", "Рум'янець"....
Чи можна використовувати для обладнання оливи рослинного походження?
Для змащування обладнання хлібопекарської, кондитерської, м'ясної промисловості категорично не рекомендується застосовувати масла (оливи) рослинного походження.
Всі рослинні масла, незалежно від сировини отримання і ступеня очищення, мають ряд неприпустимих на виробництві недоліків:
1. Рослинні масла мають погані змащувальні властивості, що веде до швидкого зносу обладнання. В першу чергу це стосується поршнів, циліндрів, напрямних вакуумно
поршневих тістоділильних машин, шиберів і ножів.
2. Рослинні масла мають тенденцію до окислення на повітрі і швидкому затвердінню і висиханню. Це порушує зазор в парах тертя і блокує подачу масла до пар тертя. Усі частини обладнання, що контактують з рослинним маслом, покриваються товстим шаром лаку, який можна видалити тільки механічним шляхом.
3. Рослинна олія надає харчовому продукту після термічної обробки специфічний запах присмаленого рослинного масла.
4. Транспортерні стрічки, округлителі тіста, закаточні машини, вимагають постійного трудомісткого очищення. Страждає чистота виробництва.
Всіх цих недоліків повністю позбавлені мінеральні масла з допуском для безпосереднього контакту з харчовим продуктом. Саме їх ми вам пропонуємо.
Міжнародні організації з контролю якості харчових продуктів NSF HASP рекомендують мінеральні масла для застосування в харчовій промисловості маркуючи їх як NSF 3H.
Мінеральні харчові масла (які ми пропонуємо) мають наступні переваги:
1. Повністю їстівні
2. Безбарвні
3. Не мають запаху
4. Не надають присмак продукту, характерний для рослинних масел
5. Не пригоряють
6. Не висихають на обладнанні і не дають нальотів і нагару
7. Захищають від зносу обладнання
8. Не вимагають заміни якщо, використовуються в циркуляційній системі обладнання